Your browser is old as this shoe, please update and come back :)

Frakt

Leveranser och beställning

Orderbekräftelse, kvitto och leveransbesked

När du slutfört din beställning på Karltex.se får du inom kort en orderbekräftelse till den e-post du angett. Den bekräftar att vi tagit emot din beställning. Kontrollera alltid att din bekräftelse stämmer. Vid utebliven eller felaktig orderbekräftelse vänligen kontakta kundtjänst.

När din beställning skickas från vårt lager får du ett leveransbesked via e-post. Den utgör ditt kvitto. Spara ditt leveransbesked för eventuella framtida kontakter med våra butiker eller kundtjänst.

Leveranssätt och leveranstid

Varje vardagmorgon sammanställs inkomna beställningar. Vi packar och skickar din beställning omgående. Leveranstiden kan variera beroende på var du bor och tillgången på varorna du beställ

t.

Med DHL ankommer dina varor inom 1-5 arbetsdagar till ditt utlämningsställe i Sverige. Om en vara utgått eller av någon anledning inte kan levereras inom den tiden ger Konsumentköplagen oss 30 dagar att hitta en ersättningsvara. Därefter har du rätt att häva ditt köp. Utanför Sverige kan leveranstiden vara något längre.

Fraktkostnaden för leverans inom Sverige är 59 kronor. Frakten är kostnadsfri om värdet på beställningen är 1199 kronor eller mer.

Du kan även välja att hämta din beställning kostnadsfritt i vår butik på Vallgatan 42 i Göteborg. Normalt finns din beställning att hämta inom en arbetsdag. Kom ihåg att du måste kunna visa upp ditt leveransbesked tillsammans med giltig fotolegitimation för att få hämta ut din beställning. Vid bud ska både budets och beställarens legitimation uppvisas. Ej uthämtade paket inom 7 dagar påförs med avgift om 100 kronor.

Spåra beställning

För leverans med DHL kan mer utförlig spårningsinformation fås genom spårningsnumret på det leveransbesked som skickas till din e-postadress.
Ange spårningsnumret på DHLs sida för spårning av paket.

Skadad eller saknad beställning

Det är viktigt för oss på Karltex är nöjd med din beställning på Karltex.se, därför vill vi att du hör av dig till oss, om du inte har fått din beställning eller om beställningen verkar ha skadats under transporten. Påpeka för utlämningsstället att paketet är skadat och dokumentera noggrant med bilder och tidpunkt för uthämtning. Vi hjälper dig gärna att spåra en saknad beställning och reklamera transporten.

Ej uthämtad beställning

Beställning ligger vanligtvis hos ditt utlämningsställe i 14 dagar från det att beställningen anländer. Ej uthämtade paket påförs med avgift om 250 kronor.