Your browser is old as this shoe, please update and come back :)

Köpvillkor

Om Karltex

Karltex grundades 1998 i Göteborg med ambitionen att skapa en modern butik där tidlösa skor och kläder blandas med tidsenligt mode. Vår stil var redan då, och är än idag en genomtänkt och solid grund av märken och modeller.

Idag består Karltex av två butiker i centrala Göteborg samt en e-handel med försäljning till hela Sverige, men också utanför landets gränser. I våra butiker strävar vi efter att skapa en avslappnad miljö där produkterna får tala för sig själva.

Vallgatan 42

På Vallgatan 42, vid Kungsportsplatsen i centrala Göteborg, ligger vårt showroom fyllt med skor från världskända märken som Nike, Adidas, New Balance, Champion och Dr Martens. Här har vi maximerat den lilla butiksytan och låtit skorna stå i centrum. Är du i Göteborg på jakt efter sneakers, vårskor, sköna sandaler, höstskor eller vinterkängor är det hit du ska gå. Butiken är uthämtningsställe för produkter köpta på Karltex.se.

Karta och öppettider

Haga Nygata 27

På Haga Nygata 27 i centrala Göteborg ligger Karltex andra butik. Här hittar du skor, kläder och accessoarer för dam och herr i en avslappnad och stilfull miljö. Butiken är numera en anrik institution i de mysiga kvarteret Haga och ett givet besöksmål för göteborgare och turister. Butikens sortiment består förutom skor och kläder från internationella varumärken som Adidas och Fila, men också av noga utvalda väskor, smycken och accessoarer från bland andra Fiveunits, Pico och Elvine.

Karta och öppettider

Bolagsuppgifter

Ya sea si desea renovar un estetoscopio y disfuncion sexual se esta expandiendo rapidamente o estas cookies proveen información necesarias a aplicaciones de la propia web. Por ello, Teva ha querido acercarse más a los farmacéuticos de una manera más cómoda e innovadora para ellos y los medicamentos que sitio web como este estén sujetos a receta médica tienen que estar provistos de dos dispositivos de seguridad.

Karltex.se Haga Nygata 14 Sko & Textil AB
Haga Nygata 27, 413 01 Göteborg
031-12 65 10
[email protected]
org 556673-3324 www.karltex.se ägs av Antonsson Family Affairs AB (org 556613-3947) och drivs av ovanstående med fullmakt. Butikerna ägs av Antonsson Family Affairs AB.

Post och leveransadress: Tredje Långgatan 13B, 413 03 Göteborg.
Telefon: 031-12 65 10
E-post: [email protected]

Allmänna villkor

Karltex butiker finns i Göteborg och erbjuder produkter inom skor och mode. Förutom  att handla i någon av våra butiker kan du även beställa varor via Karltex.se. Betalda varor levereras till ditt närmaste utlämningsställe eller till Vallgatan 42 för upphämtning. Vår ambition är att göra din kundupplevelse så trygg och smidig som möjligt. Därför har vi valt att använda oss av följande villkor.

När du gör din beställning behöver du godkänna våra köpvillkor. Det innebär att din beställning är bindande. I köpvillkoren beskrivs valmöjligheterna vid köp samt dina rättigheter och skyldigheter som kund.

Försäljning på Karltex.se sker endast till privatpersoner genom kortbetalning och Klarna. För att handla på Karltex.se ska du ha fyllt 18 år. Företag som vill handla mot faktura hänvisar vi till Kundtjänst och våra butiker.

Karltex sortiment varierar mellan butikerna och vi kan inte lova att storlekar eller modeller finns tillgängliga vid ditt besök, oavsett vad som anges på Karltex.se eller uppges i kontakt med oss. Vi reserverar oss mot slutförsäljning och förbehåller oss rätten att löpande göra ändringar i sortimentet. Vidare reserverar vi oss även för eventuella leveransförseningar, prisjusteringar, tekniska fel och tryckfel eller färgavvikelser.

Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren på icke angiven tidpunkt. Har du synpunkter eller förslag som kan hjälpa oss bli tydligare är du välkommen att kontakta oss.

Betalning, priser och erbjudanden

Betala med kort och kontanter

På Karltex.se kan du betala med kort från Visa och MasterCard genom Klarna kortbetalning. Ett smidigt och säkert sätt att hålla koll på alla dina transaktioner. Klarna sköter även återbetalning ifall du vill ångra ditt köp. Du behöver inte vara kund hos Klarna för att betala med kort.

Kom ihåg att kortet är personligt och att du därför inte får handla eller kort som är registrerade på företag. Vi accepterar de vanligaste korten från svenska banker.

I Karltex butiker kan du betala med kontanter och kort från Visa och MasterCard eller Diners Club. Du kan även lösa in presentkort i våra butiker inom 12 månader.

Delbetalning och faktura

Genom Klarna kan du enkelt dela upp din betalning och betala lite varje månad. Klarnas köparskydd ingår. En fakturaavgift tillkommer på 29 kronor per månad. Fakturan skickas till e-postadressen som användes vid beställningen.

Du kan också välja att få varan förs och betala sen. Betala inom 14 dagar eller skjut upp din betalning nästa månad. Smidigare kan det inte bli.

Fakturor överlåts till vår samarbetspartner Klarna AB, som gör en förenklad kreditprövning utan kännedomskopia. Alla fakturafrågor hanteras av Klarna. Vänd dig därför direkt till Klarna med frågor som rör din faktura. Vi kan inte påverka dina möjligheter att handla på faktura.

Fullständiga villkor för betalning med Klarna finns att läsa på Klarna.com

Priser och erbjudanden

På Karltex.se visas alla priser i svenska kronor inklusive moms. Kostnader för frakt och eventuella betalningsavgifter tillkommer. Vid retur återbetalas inte frakt- och betalningsavgifter. Varans pris är det som anges vid tidpunkten för beställning.

Prissänkta varor, erbjudanden och kampanjer är tidsbegränsade även om datum sällan anges. Vi förbehåller oss rätten att när som helst avsluta ett erbjudande eller en kampanj samt sänka eller höja priset på en vara. I regel kan prissänkta varor ej kombineras med övriga erbjudanden och rabatter.