Your browser is old as this shoe, please update and come back :)

Villkor

Personuppgifter och integritetspolicy

Att handla hos oss ska kännas tryggt och säkert. I enlighet med europeiska Dataskyddsförordningen (GDPR) gör vi anspråk på personuppgifter som krävs för att följa svenska lagar och förordningar eller där det finns ett berättigat intresse.

Behandling av personuppgifter

Antonsson Family Affairs AB, org. 556613-3947, Tredje Långgatan 13B, 413 03 Göteborg är ansvarig för Karltex behandling av de personuppgifter som du lämnar i samband med en beställning på Karltex.se eller i våra butiker.

För att följa svenska bokföringslagen lagrar vi följande personuppgifter i sju år: 
För- och efternamn, postadress, personnummer, ip-nummer, telefonnummer och e-post samt eventuellt företagsnamn och organisationsnummer.

När det är nödvändigt behöver vi kunna dela dina personuppgifter med så kallade personuppgiftsbiträden. Det är oftast ett företag som behandlar informationen för vår räkning och enligt våra instruktioner. Vi har personuppgiftsbiträden som hjälper oss med leveranser, betalningar, marknadsföring, it-tjänster och säkerhetstjänster. Vi har avtal med personuppgiftsbiträden som garanterar säkerheten för de personuppgifter som behandlas. Företag som är självständigt personuppgiftsansvariga styr själva hur informationen som lämnas till företaget ska behandlas. Vi kommer aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag.

Om vi inte kan behandla dina personuppgifter måste vi neka dig köpet. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Marknadsföring, javascript och cookies

Genom att använda Karltex.se och interagera med webbplatsen samtycker du till att vi skickar kod (javascript) och textfiler (cookies) från vår webbserver till din dator. Detta görs för att förenkla användandet av vår webbplats och har ingen påverkan på din dator. Vi använder även cookies som underlag för att förstå våra besökares betende på webbplatsen. Detta hjälper oss att ge dig som kund den bästa upplevelsen när du handlar. Cookies kan också användas för att rikta relevant marknadsföring till dig.

När du genomför en beställning registreras du automatiskt för information via e-post från oss. Din e-postadress är viktig för att vi ska kunna nå dig med information om din produkt, relevant marknadsföring eller rabatter och erbjudanden.

Du har alltid rätt att slippa marknadsföring från oss. Enklast är om du anmäler att du vill bli borttagen från utskicken längst ner i meddelandet. Du kan också kontakta oss via e-post.

Få 20% rabatt på ditt nästa köp! Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här:

Något gick fel. Kolla så att du fyllde in din e-post korrekt eller så finns du redan på vår lista.

Din e-post är redan registrerad

Rabattkoden har skickats till din e-post